Ταινίες online tenies Android Κινητό Tablet

με ελληνικους υποτιτλους

The Revenant - Η Επιστροφή (2015)

Είδος ταινίας: New Movies, Περιπέτεια, Δράση, Top 250 movies
Παραγωγή: 2015
Ποιότητα: DVDRip
Υπότιτλοι: Ελληνικοί
Σχόλια: 16
Tage: the, Revenant, Επιστροφή

  1. HTML5
  2. QR-code
1820, σε αχαρτογράφητη περιοχή της αμερικανικής υπαίθρου. Εκεί, ο Χιου Γκλας, κυνηγός και έμπορος γουνών, δέχεται επίθεση από μια αρκούδα, ενώ στη συνέχεια πέφτει θύμα ληστείας από τους συναδέλφους του, που τον αφήνουν στη μοίρα του. Ο κυνηγός, ενάντια σε όλες τις πιθανότητες, πρέπει να υπερκεράσει τον σκληρό Χειμώνα, την απειλή των ινδιάνων, με τη θέληση για εκδίκηση να είναι το μοναδικό του όπλο.

[color=yellow]Ο παραγωγός Akiva Goldsman σχεδίαζε τη διασκευή του βιβλίου του Michael Punke ήδη από το 2001. Ο Park Chan-wook ήταν να το σκηνοθετήσει, με πρωταγωνιστή τον Samuel L. Jackson. Όμως, ο κορεάτης δημιουργός αποχώρησε. Η επόμενη κίνηση έγινε το 2010, οπότε δόθηκε στον John Hillcoat, με τον Christian Bale να είναι υπό συζήτηση για τον πρώτο ρόλο. Τον Οκτώβριο του 2010, εγκατέλειψε κι ο Hillcoat και ακούστηκε το όνομα του Jean-François Richet, μέχρι που τον Αύγουστο του 2011 υπέγραψε ο Iñárritu. Η βασική του επιθυμία ήταν να παίξει ο Leonardo DiCaprio δίπλα στον Sean Penn. Ο δεύτερος ακούγονταν ακόμα και για τον πρώτο ρόλο, αλλά δεν ταίριαζε το πρόγραμμα του. Παρότι το φιλμ αφηγείται μια περίοδο εννιά μηνών, τα γυρίσματα έγιναν μέσα σε 80 ημέρες. Η αιτία ήταν το σκληρό κρύο και η απομονωμένη τοποθεσία που επιλέχθηκε. Ο διευθυντής φωτογραφίας Emmanuel Lubezki χρησιμοποίησε μονάχα φυσικό φως, και οι ελάχιστες ώρες της ημέρας που ήταν διαθέσιμες για γύρισμα, λόγω των συνθηκών, έπρεπε να είναι συντονισμένες από πριν στην ακρίβεια.
Η αληθινή ιστορία του Χιου Γκλας ήταν η βασική έμπνευση και για την ταινία Man in the Wilderness (Αποστολή Αυτοκτονίας) του 1971, με τον Richard Harris.

Για να υποβάλετε σχόλια
[ Εγγραφείτε ή Εισέλθετε ]