Κεντρικό Μενού
Loading...
Top Users

loop +4545 Barbarella +1970
1016
3kezia
934
4SerialWatcher
792
5cinephile22
783
6eirinips
770
7winterland
744
8ΑΜΒΡΟΣΙΟΣ
711
9dio
602
10Στραυρακι
2018-07-09 00:42
The Nun
Διατηρώντας την παράδοση και των προηγούμενων spinoffs, το "The Nun" είναι ένα prequel, επικεντρωμένο σε μια από τις πιο τρομακτικές δημιουργίες του James Wan. Αυτήν τη φορά, ταξιδεύουμε σε ένα μοναστήρι της Ρουμανίας όπου το Βατικανό αποστέλλει έναν ιερέα με στοιχειωμένο παρελθόν και μια δόκιμη, πριν ολοκληρώσει τους τελευταίους όρκους της για να ερευνήσουν την αυτοκτονία μιας νεαρής καλόγριας. Μαζί, το δίδυμο αποκαλύπτει το ανίερο μυστικό της τάξης, διακινδυνεύοντας τη ζωή τους και τις ίδιες τις ψυχές τους για να αντιμετωπίσουν τον δαίμονα.

Ο Demian Bichir θα είναι στον ρόλο του Father Burke, η Taissa Farmiga στον ρόλο της Sister Irene και ο Jonas Bloquet στον ρόλο του Frenchie, ενός κατοίκου του χωριού. Η Charlotte Hope θα είναι η Sister Victoria του μοναστηριού της Ρουμανίας, η Ingrid Bisu θα είναι η Sister Oana και η Bonnie Aarons θα επαναλάβει τον ρόλο του δαίμονα.

Η επίσημη σύνοψη του The Nun:

Όταν μια νεαρή καλόγρια σε ένα μοναστήρι στην Ρουμανία παίρνει τη δική της ζωή, ένας ιερέας με στοιχειωμένο παρελθόν και μια δόκιμη, πριν ολοκληρώσει τους τελευταίους όρκους της, στέλνονται από το Βατικανό για να ερευνήσουν την αυτοκτονία. Μαζί αποκαλύπτουν το ανίερο μυστικό της τάξης. Κινδυνεύοντας όχι μόνο τη ζωή τους αλλά και την πίστη τους και τις ίδιες τις ψυχές τους, αντιμετωπίζουν μια κακόβουλη δύναμη, με τη μορφή της ίδιας δαιμονικής μοναχής που τρομοκρατούσε το κοινό στο "The Conjuring 2", καθώς η μονή γίνεται το φόντο μιας τρομακτικής μάχης μεταξύ των ζωντανών και των καταραμένων.
Category: CineNews | Views: 338 | Added by: loop | Tags: Τρόμου, horror, Horrible | Rating: 5.0/5
Total comments: 0
Όνομα *:
Email:
Όλα τα smiles
Κωδικος ασφαλειας *:
tainio-mania.com

Tainies online - Apps on Google Play


play storeLast Comment
writer 23:51
Ονειρική ταινία με χρήση όλων των σύγχρονων εφέ, γραφικών, 3D κα ιπάσης φύσεως τεχνικών χαρακτηριστικών, για να αποδώσουν στο έπακρο το καλύτερο αποτέλεσμα.

Η ταινία είναι πραγματικά εξαιρετική, αξίζει να τη δείτε όχι μόνο για τις ερμηνείες αλλά και για τα μηνύματα που θέλει να περάσει. Εάν κάποιος τη δει μόνο σαν περιπέτεια φαντασίας θα κάνει λάθος. Η ταινία αναφέρεται στην μετάλλαξη του ανθρώπου και στους αναπόσπαστους ισχυρούς δεσμούς που έχει με την τεχνολογία καθώς και την ολική του εξάρτηση από αυτή.

Σας αναφέρω κάποιους χαρακτηριστικούς διαλόγους…

«…οι άνθρωποι καλωσορίζουν τον αφανισμό τους χωρίς να το ξέρουν…» αναφερόμενοι στη λατρεία κάθε καινούριας τεχνολογίας και τις απίστευτες ουρές έξω από πολυκαταστήματα και μάλιστα με διανυκτέρευση (αν είναι δυνατόν) για να προλάβουν να αγοράσουν πρώτοι το νέο προϊόν κάποιας εταιρίας.

«…με μια εφαρμογή που τα σπάει…» όπως ακριβώς γίνεται τώρα και ακόμα χειρότερα, αυτές οι εφαρμογές που θα έρθουν στο μέλλον. Μην ξεχνάτε την πολύ πρόσφατη εφαρμογή που μάζευαν από τους δρόμους σε real view κάτι σαν ανθρωπάκια αν θυμάμαι καλά.

«…Δημιουργούμε την αρχή μιας νέας εποχής όπου κάθε τεχνολογικό αντικείμενο θα διασυνδέεται.» Αυτός ακριβώς είναι και ο στόχος, να διασυνδέονται και να αλληλοεπιδρούν τα πάντα. Κι όλα αυτά είναι πάντα για το «καλό» μας…  cool
loop 23:05
Chat Box
Bloggers
loopModerator
Blog 38Read
BarbarellaTop Users
Blog 10Read
AdminAdministrator
Blog 7Read
News Blog
mariaross
Προβολές 149 | Σχόλια 7
mariaross
Προβολές 348 | Σχόλια 2
mariaross
Προβολές 206 | Σχόλια 0
loop
Προβολές 211 | Σχόλια 6
mariaross
Προβολές 200 | Σχόλια 13
dio
Προβολές 247 | Σχόλια 30
baboulas7
Προβολές 540 | Σχόλια 0
morgana
Προβολές 243 | Σχόλια 14