Blog
Loading...
Top Users

loop +4280 Barbarella +1936
1016
3kezia
934
4SerialWatcher
770
5winterland
750
6eirinips
715
7cinephile22
702
8ΑΜΒΡΟΣΙΟΣ
672
9dio
602
10Στραυρακι
2018-07-08 22:38
Προβλήματα και λύσεις...
Όταν βλέπετε μόνο τρέιλερ σε κάποια ταινία τότε :

1. Αν η ταινία είναι πολύ πρόσφατη ακόμα δεν υπάρχει η δυνατότητα να μπει εδώ οπότε περιμένετε.

2. Αν η ταινία είναι παλαιότερη τότε για κάποιον λόγο έχει αφαιρεθεί οπότε το αναφέρετε κάτω στα σχόλια της εκάστοτε ταινίας ώστε να προστεθεί και πάλι.Σε κάθε ταινία υπάρχει στις πληροφορίες από κάτω της η ένδειξη ''Υπότιτλοι'' όπου αναφέρεται αν έχει ή όχι. Αν γράφει ''Χωρίς υπότιτλους'' τότε απλά δεν έχουν βγει στο διαδύκτιο οι ελληνικοί ώστε να τους προσθέσουν. Αν γράφει κάτι άλλο τότε το αναφέρετε σε σχόλιο ώστε να διορθωθεί.Αν η ταινία δεν παίζει σε κανέναν Player ή φτάνει πάντα σε ένα σημείο και μετά σταματά τότε δοκιμάστε να κάνετε τα εξείς :

1. Στην σελίδα της ταινίας πατήστε Ctrl + F5 και δοκιμάστε εκ νέου.

2. Αν δεν φτιάξει, τότε καθαρίστε την cache (προσωρινά αρχεία) του browser που χρησιμοποιείτε και πατήστε πάλι Ctrl + F5 στη σελίδα της ταινίας.

Αν και πάλι δεν παίζει, τότε το αναφέρετε σε σχόλιο στην ταινία.

Υπάρχουν διάφοροι λόγοι που μια ταινία μπορεί να μην παίζει και για τους οποίους δεν ευθύνεται η σελίδα όπως ξαφνική διακοπή του ίντερνετ σας, χαμηλή ταχύτητα, μεγάλη επισκεψιμότητα και θέαση των ταινιών (πχ. Παρασκευή-Σάββατο-Κυριακή) κλπ.

Αν πατήσετε Play και δεν προχωρά η ταινία δοκιμάστε να πατήσετε για μερικά λεπτά το Pause ώστε να φορτώσει λίγο και ξαναπροσπαθήστε.

Αν οι ταινίες δεν παίζουν στον Player 3 τότε ίσως να μην έχετε ενεργοποιήσει τον Flash Player.Στις φωτογραφίες που ακολουθούν σας δείχνω βήμα-βήμα τι κάνετε για να καθαρίσετε την cache στον Firefox και Chrome.
Firefox

Chrome


Η σελίδα έχει ads (διαφημίσεις) οπότε πολλές φορές αντί για το Play πατάμε σε διαφήμιση και μας ζητάει αριθμούς τηλεφώνων κλπ.

ΠΟΤΕ δεν δίνουμε τίποτα. Η σελίδα είναι δωρεάν.

Σας βάζω και κάποιες φωτό για να καταλάβετε... 


 
 


Σε κινητό
Το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να βάλετε adblocker (πρόσθετα στους browsers τα οποία σταματούν τις διαφημίσεις). Εγώ προσωπικά αυτά που προτείνω είναι τα ublock origin, adguard (ευχαριστώ τον armadillo), https everywhere και ghostery (όλα αυτά μαζί) που υπάρχουν για όλους τους γνωστούς browsers και φυσικά να κοιτάξετε όσοι δεν έχετε να βάλετε κάποιο antivirus και firewall γιατί μερικές διαφημίσεις αν τις πατήσεις μπορεί να προσβάλουν τον υπολογιστή σας με κάποιον ιό, malware ή και ransomware (ιός που σου μπλοκάρει τα πάντα και ζητά να πληρώσεις κάπου για να στον ξεμπλοκάρει). Δεν ευθύνεται η σελίδα για ιούς κλπ (θέλω να πιστεύω) αλλά τρίτα μέρη που μπορεί να συνεργάζονται.27/07/2018 : Σήμερα μου εντόπισε το Adguard προσπάθεια εισχώρισης κώδικα εξόριξης κρυπτονομισμάτων (τα Bit Coin αν δεν τα ξέρετε).

 Αυτά από εμένα, θα συνεχίσω να προσθέτω και άλλες λύσεις αν θυμηθώ κάτι...
Category: Διάφορα | Views: 560 | Added by: loop | Rating: 5.0/10
Total comments: 6
mamana
   +0
    
ΠΑΙΔΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ. ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΤΑ ΕΦΑΡΜΟΖΩ ΗΔΗ.ΘΑ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΣΚΑΝΑΡΙΣΜΑ.
loop
   +0
    
ok
cinephile22
      ++1
    
Μπράβο Loop, συγχαρητήρια και από μένα για αυτήν τη πρωτοβουλία σου !
loop
   +0
    
Ευχαριστώ πολύ φίλη μου cinephile22 kiss .
dio
      ++1
    
Αυτό το άρθρο θα βοηθήσει πολλούς ανθρώπους, ειδικά νέους χρήστες, καλή κίνηση loop.
loop
      ++2
    
Ναι ελπίζω να μπορέσω να βοηθήσω με αυτά που γράφω εδώ. Σίγουρα είναι κι άλλα που θα σκεφτώ να γράψω. Θα κοιτάξω να βλάλω και φωτογραφίες ως παραδείγματα. Ευχαριστώ πολύ dio bye .
Όνομα *:
Email:
Όλα τα smiles
Κωδικος ασφαλειας *:
tainio-mania.com

Tainies online - Apps on Google Play


play storeLast Comment
Admin 15:41
https://youtu.be/6A8qI4LQZLA
Admin 14:02
Chat Box
Bloggers
loopTop Users
Blog 32Read
AdminAdministrator
Blog 7Read
BarbarellaTop Users
Blog 6Read